©
Hjem         |          iCoSil           |           iCoMag            |            iCoSal           |     Måling av stråling     |          Levende blodanalyse          |         Kontakt
Helse...
       ...enkelt og naturlig!
Ioniserte kolloidale mineraler
Måling av stråling
Levende blodanalyse

Bestill iCoSil, iCoMag, iCoSal
Ioniserte kolloidale produkter


Måling av EMF/Geopatisk stress
EMF stråling og geopatiske stressoner
FORSETE NUF
Opphavsbeskyttet © Forsete Nuf  2010
Postboks 41, N-5251 Søreidgrend, Norway, org. 992 864 877, mob. 932 55 669, tlf/fax. 55 018376
Salve basert på naturlige oljer og ionisert kolloidalt sølv - iCoSal
iCoSal

En antiseptisk og svært effektiv salve til bruk som sårbehandling, på kviser, utslett etc. Ionisert kolloidalt sølv med sine antiseptiske og sårhelende egenskaper gjør sammen med en rekke naturlige oljer denne salven til et unikt produkt.

Ionisert kolloidalt sølv
Ionisert kolloidalt sølv kan du lese mer om under iCoSil. Her finner du informasjon og dokumentasjon som viser sølvets unike egenskaper i sårhelingsprosessen. Kort fortalt har ionisert sølv egenskaper som sørger for å holde et sårt fritt for infeksjoner, sørge for raskere sårheling, hindre dannelse av arrvev da stamceller vi produseres av ionisert sølv. I tillegg bekjemper ionisert sølv multiresistente bakteriestammer som MRSA, E-coli etc.

Bivoks
Som fortykningsmiddel i salven er det benyttet bivoks. Bivoks har spesielle egenskaper og uendelig lang lagringstid. Den påvirkes ikke av oksygen og blir ikke harsk. Bivoks er også resistent mot vann, men ømfintlig for temperatur. Den har et lavt smeltepunkt og krymper og spekker når det blir kaldere. Dette er årsaken til at salven kan se litt "sprukket" ut nede i krukken. Dette har selvsagt ingen betydning for salvens effektivitet. Bivoksen absorberes ikke av huden men danner et beskyttende lag. Til tross for at bivoks er mer vannavstøtende enn både olje og fett så teter den ikke porene i huden. Bivoks lar huden "puste" samtidig som den danner et beskyttende lag som gir huden, såret el.l fred og ro til å helbredes. Bivoks har i seg selv vært benyttet som medisn både i østen og her i vesten.

TeaTree olje
Tea Tree olje er utvinnet av barken fra et australsk tre, den er bakterie og soppdrepende og brukes i behandling av ulike typer sår og infeksjoner. Bruken av eteriske oljer fra planter er brukt i aromaterapi for tusenvis av år, men inntil nylig har det vært få vitenskapelige undersøkelser som understøtter effekten av disse. Tea Tree oljen inneholder flere ulike virkestoff hvor terpentin ser ut til å være det mest virksomme mot bakterier og sopp. Oljen brukes derfor til behandling av ulike infeksjoner og også soppinfeksjoner, bl.a. på negler (Syed 1999) Det pågår nå flere studier for vurdere effekten på MRSA (Loughlin m.fl. 2007, McMahon m.fl. 2008). Hayley m.fl. (2009) u.s. effekten av Tea Tree olje på noen bakterier. Han konkluderte slik: "Our data have shown that essential oils exert sporicidal activity and may be useful in applications where bacterial spore reduction is desired." I 2007 undersøkte koreanske forskere (Chung m.fl.) hvordan 3 ulike eteriske oljer (tea tree, eucaluptus og camille) virket på gule stafylococcer. Tea tree hadde den største antibakteriell effekten. De skriver: "It might be possible that an effective antibacterial activity of Tea Tree essential oil was derived from its strong adhesive ability to the cell, more so than those of the other essential oils" (2007, s. 1848). På mindre infeksjoner som kviser, er det godt dokumentert at Tea Tree har effekt. En 5% oppløsning brukt på kviser gav dette resultatet: "Topical 5% tea tree oil is an effective treatment for mild to moderate acne vulgaris"( Enshaieh m.fl. 2007).

JoJoBa olje
Jojoba er egentlig ikke olje, men flytende voks som er presset fra frøene til Jojoba busken. Jojoba har lange tradisjoner og ble regnet som "den hellige oljen" av indianerne. Jojobaoljen har ganske lik sammensetning som talget huden produserer. Når du smører deg med det, vil huden registrere det som et signal om å stoppe talgproduksjonen. Jojoba er det mest perfekte glattgjøringsmiddel som er oppdaget til nå. En fettløs voks, flytende ved romtemperatur, og med en tilsynelatende likhet med hud, hår og hodebunn. Om JoJoBa olje kan det sies : Regenererer sliten hud, Regulerer balansen i det ytterste hudlaget og stimulerer celleveksten, Gjør huden silkemyk og glatt med en ungdommelig glød samt motvirker for tidlig aldring. Jojoba olje er en olje utvunnet fra frø av jojoba busk. Den er en flytende voks, og har et bredt spekter av formål, blant annet som en soppdreper, en fuktighetskrem, en booster menneskelige talg, og som grunnlag for en rekke produkter i kosmetikkindustrien.

Mandel olje
Mandelolje inneholder vitaminene A, B1, B2 og B6, samt en liten mengde vitamin E, samt en høy prosent enumettede og flerumettede fettsyrer bl.a. linolsyre, som vi ikke kan klare oss uten. Mangel på linolsyre kan medføre dårlig sirkulasjon i huden, tørr hud som eldes raskt, eksem og sprøtt hår. Mandelolje er en klassisk hudbeskyttende olje som tåles godt av de fleste og som passer for de fleste hudtyper. Den er halvfet og absorberes godt av huden. Oljen er bløtgjørende og fuktighetsbevarende, motvirker rynker og kan bidra til å lindre hudbetennelser og den kløen som oppstår ved tørr hud, ulike eksem og psoriasis. Da mandeloljen ikke absorberes umiddelbart, passer den også fint som baseolje ved aromamassasje. Man bør være forsiktig med mandelolje hvis man er allergisk mot mandel. Mandeloljen utvinnes ved å kaldpresse mandler, som er frøene som ligger inne i fruktene på mandeltreet.

Hvetegress olje
Dette næringsrike gresset inneholder totalt 17 aminosyrer. Kroppen bruker disse aminosyrene til blant annet bygning av muskelvev, reparerasjon av celler og produksjon av nytt blod. Hvetegress inneholder 92 av de 102 mineraler som finnes i jorden. Disse mineralene omfatter blant annet kalsium, fosfor, jern magnesium og kalium. Det er en rik naturlig kilde til vitamin A og C. Hvetegress har mer vitamin C enn appelsiner og dobbelt så mye vitamin A som gulrøtter. Det er usedvanlig rikt på vitamin E, K og B-kompleks. Det er også en naturlig kilde til laetrile (B-17). Hvetegress hjelper også med forøkningen av enzymnivået i cellene våre, med fornyelse av kroppen og forbrenningen av næringsstoffene.

Myrra olje
Myrra har vært brukt i århundrer som en ingrediens i røkelse og parfyme.I antikkens egypt ble den brukt i balsameringsprosessen. I folkelig tradisjon ble det ble brukt mot muskelsmerter og i revmatiske plaster. I Kina, har den blitt brukt  hovedsakelig for å behandle sår. Myrra har en lang rekke helsefremmende egensakper... Astringerende (sammentrekkende), antiseptisk, desinfiserende, bakteriehemmende, virushemmende, sopphemmende, betennelseshemmende, sårhelende, smertestillende, svettedrivende, febersenkende, sirkulasjonsfremmende, slimløsende, krampeløsende, generelt styrkende, oppkvikkende, oppløftende, foryngende, fordøyelsesfremmende, magestyrkende, luftdrivende, livmorstyrkende, menstruasjonsfremkallende, urindrivende, blodrensende, stimulerende, afrodisierende, styrker intelligensen og styrkende på den intellektuelle kapasiteten.




iCoSal

Antiseptisk svært effektiv salve til behandling av feks. sår, kviser, utslett etc. Gode resultater med sår som ikke vil gro grunnet diabetes etc.






NB :
Unngå kontakt med øynene.
Inneholder spor av nøtter (mandler).
250,- / 35 ml.





Helse og sykdom starter, og ender, på cellenivå!